Husk Early bird før 1. mai!

Husk Early bird før 1. mai!

Over 700 deltakere og 80 utstillere er meldt på konferansen! Ikke gå glipp av siste early bird og muligheten for å være med å diskutere en sirkulær fremtid!

Du vil oppleve Kristiansand gjennom flotte fagturer og møte politikere, gründere, designere, produsenter, forbrukere, bransjefolk og næringslivsaktører. Sammen skal vi finne ut hvordan vi kan skape en sirkulær fremtid.

Hvordan sikrer designere og produsenter at produktet er gjenvinnbart? Hva kan forbrukere gjøre for å bidra og hva krever de av produsenter, handels-, avfalls- og gjenvinningsbransjen? Hvordan påvirkes vi av teknologi, delingsøkonomi, innovasjon og nye forretningsmodeller? Hvilke utfordringer har bransjen nå, og hva skal til for å sikre en sirkulær fremtid? Dette og mer skal vi forsøke å besvare på årets største og viktigste begivenhet i juni.
 

Se info om program for alle dagene

Les om rundt 30 foredragsholdere (oppdateres kontinuerlig)

Utforsk deltakere og utstillere

Utstiller? Se utstillerfordeler. Mange nye muligheter i år!


Meld deg på i dag og bidra i utviklingen du også!
 

Følg med på facebook for kontinuerlig promotering av konferansen!

 

Har du spørsmål eller trenger bistand til påmelding?

Om du har spørsmål om innhold i konferansen, kontakt silje.rosenlund@avfallnorge.no, om du trenger bistand til påmelding eller har praktiske spørsmål rundt utstillingen kontakt anita.hessen@gyro.no (deltakere), haagen.klette.lunde@gyro.no (utstillere)

 

Vi gleder oss til å se deg 13. - 15. juni i herlige Kristiansand!

 

Avfall Norge på Twitter


Kontakt Oss


Avfall Norge

Telefon (Ukedager 09-15)

+47 24 14 66 00

Epost
post@avfallnorge.no

Adresse
Avfall Norge Øvre Vollgate 6 N-0158 Oslo